PRESENTACIÓ BUNNY KINGDOM

PRESENTACIÓ BUNNY KINGDOM

Bones gent!!!

Aquest any la gent de Devir s'està fent un fart de portar-nos jocs molt originals i divertits i com sempre que podem ens agrada fer-vos una petita presentació, aquesta vegada serà el divendres 1 de juny a partir de les 17. 15 h al local de @Ajjerre al c/Bonaire 80 de Móra d'Ebre, el joc en qüestió  es diu Bunny Kingdom, si ho heu llegit be el Regne dels Conillets.

El joc està creat per Richard Garfield, que a molts de vosaltres us sonarà com el creador del mític joc de cartes Magic, Bunny Kingdom, poca cosa te a veure amb aquest joc, a excepció a la dinàmica del draft, pels qui no esteu acostumats al Magic, un draft és que els jugadors reben una quantitat de cartes, en aquest cas entre 10 i 12 , escullen 2 per ells i la resta les passen als jugadors del costat, així fins que no queden cartes a repartir. També pot recordar a les versions còmiques de Magic tipus Unhinged amb un art gràfic de les cartes molt divertit.

A Bunny Kingdom has de conquerir un nou mon en nom del rei Bunny, decidir quines són les millors cartes que et portaran a les caselles per generar recursos, construir  grans ciutats que et donaran poder i complir unes missions que poden ser molt decisives al darrer moment.

El guanyador serà nomenat "orellotes del regne".

L'hem provat i us assegurem que és divertit, però també ple de tàctiques i contra tàctiques. Segur que us agradarà. 

Categorías

¡Lo más vendido!

Información

Fabricantes

Novedades

Proveedores

No hay proveedores

Etiquetas